Αυτή Είναι η νέα Τάση στον Καφέ που τους Έχει Ξετρελάνει Όλους

Ο καφές είναι από τα αγαπημένα ροφήματα πολλών από εμάς και συνοδεύει σχεδόν πάντα τα πρωινά και τα απογεύματά μας, ειδικά όταν έχουμε καλή παρέα.

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά είδη καφέ: στιγμιαίος, καπουτσίνο, εσπρέσο, φίλτρου, καφές με Baileys, καφές με σαντιγί – η λίστα είναι ατελείωτη!

Με τα χρόνια παρατηρείται το εξής φαινόμενο:
φαίνεται πως οι καφέδες  - με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο – περιέχουν όλο και περισσότεροι ζάχαρη. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα μοιάζουν περισσότερο με… γλυκό, παρά με καφέ.

Στην Σεούλ της Νότας Κορέας, τα πράγματα έχουν πάει ακόμα παραπέρα: Πλέον σερβίρεται καφές με.. μαρέγκα!
Στην Σεούλ, λοιπόν, της Νότας Κορέας, τα πράγματα έχουν πάει ακόμα παραπέρα: Πλέον σερβίρεται καφές με.. μαρέγκα! Όχι, δεν μιλάμε για καφέ με γεύση μαρέγκας, αλλά για κανονικό εσπρέσο που σερβίρεται με μια τεράστια δόση μαρέγκας από πάνω.

Θα σκέφτεστε ίσως πως θα μοιάζει με τον γνωστό σε όλους καφέ με σαντιγί, υπάρχει όμως μια διαφορά: η μαρέγκα δεν λιώνει όπως τη σαντιγί, μπορεί όμως να «βουλιάξει» μέσα στο φλυτζάνι.

Η μαρέγκα δεν λιώνει όπως τη σαντιγί, μπορεί όμως να «βουλιάξει» μέσα στο φλυτζάνι.
Το ρόφημα ονομάζεται «Paul’s Meringue Factory». Δεδομένου του αριθμού των ανθρώπων που αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά, αναμένεται να γίνει πολύ δημοφιλές, καθώς οι δημιουργοί έχουν προβλέψει να φτιάχνουν την μαρέγκα με εναλλακτικούς τρόπους, ώστε να μην περιέχει γάλα.

Ο πρωτότυπος αυτός καφές έχει κάνει θραύση στο Instagram.
Όπως αναμενόταν, ο πρωτότυπος αυτός καφές έχει κάνει θραύση στο Instagram. Το café «Take-Out Drawing» είναι γνωστό για τις εντυπωσιακές δημιουργίες του – στο μενού του περιλαμβάνονται κέικ τεραστίων διαστάσεων, κοκτέιλ που μοιάζουν με ηλιοβασιλέματα και «Παγόβουνα Macchiatos», όπου χύνεται εσπρέσο πάνω σε παγωμένο γάλα.

Φυσικά, ένας καφές με μαρέγκα δεν είναι για καθημερινή κατανάλωση, όπως ο κλασικός εσπρέσο, είμαστε όμως σίγουροι ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όσους αγαπάνε τον καφέ και τα γλυκά!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: